Ellen Jenny – Promotion of « Dlaboka Bolka » – SITEL TV
by on avril 19, 2014 in

Ellen Jenny interview on the air in April 19th, 2014 at SITEL TV (Macedonia) – Ellen Jenny & journalist Anita Daeva (SITEL TV) – TV show “I LOVE MACEDONIA”

Сител Телевизија во сабота на 19ти април 2014 во 9.15 часот во утринска програма « ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА ».

Презентација на новата песна на Елена “ДЛАБОКА БОЛКА” – продукција Mouv’Mantais на Raiss Tijani & видео мејкер продукција Assil Production.

Голем поздрав и специјален дедикас до сите оние кои учествуваа со душа и срце во проектот меѓу кои Peetch Rif, Антонио Дедејски, Васил Шиле Пандев и КУД Гоце Делчев од Босилово.

Посебна благодарност до Ристо Сачарџиев за поканата на Сител Телевизија.

 

 

 

Laisser un commentaire

Ellen Jenny © 2014